Over mij

Al filosoferend ben ik al vele jaren op zoek naar de positieve kant en diepere zin van het leven. Daarbij probeer ik voor ieder probleem een oplossing te zoeken en vind ik het fijn dat we er voor elkaar kunnen zijn. Ik weet inmiddels hoe je van het leven een feest kunt maken door zelf de slingers op te hangen en ik geniet zoveel mogelijk van het goede.

Wandelen doe ik graag omdat ik weet dat het goed is voor lichaam en geest, maar ook omdat ik zo kan genieten van de natuur en/of fijne gesprekken kunt voeren. Fietsen doe ik ook graag en er zijn maar weinig boodschappen die ik niet op de fiets doe. Thuis vrolijk ik de boel graag op met een stukje muziek en klim ik graag in de pen om mijn avonturen van de dag vast te leggen. Sommige hiervan deel ik graag…

Alweer heel wat jaren geleden ontpopte zich in mij het schrijverstalent, al wist ik er destijds niet veel meer mee te doen dan het maken van verslagjes over mijn vakantiebelevenissen. Pas veel later kreeg ik interesse voor redactiewerk voor onder meer clubbladen en langs deze weg kwam ik medio 1998 in contact met de redactie van lokale nieuwskrant De Feanster.

Sindsdien is mijn podium behoorlijk vergroot, zijn mijn vaardigheden en interesse in de taal pontificaal uitgebreid en heb ik ontzettend veel kennis in communicatie opgedaan.

Daarnaast kregen we als verslaggevers op een gegeven moment een fototoestel in de hand gedrukt om voortaan onze artikelen te kunnen voorzien van een foto. Door deze nieuwe uitdaging mocht ik opnieuw een geheel nieuwe weg inslaan die prima samen gingen.

Met de ervaringen die ik als redacteur van kerkblad De Regenboog samen met het werk als webredacteur voor de site van mijn gemeente, voel ik me al snel een all-round verslaggever/redacteur die nog steeds ontzettend veel plezier heeft in schrijven, publiceren  en ook nog iedere dag open sta voor nieuwe zaken…