Over mij

DickCRW_3187Alweer heel wat jaren geleden ontpopte zich in mij het schrijverstalent, al wist ik er destijds niet veel meer mee te doen dan het maken van verslagjes over mijn vakantiebelevenissen. Pas veel later kreeg ik interesse voor redactiewerk voor onder meer clubbladen en langs deze weg kwam ik medio 1998 in contact met de redactie van lokale nieuwskrant De Feanster.

Sindsdien is mijn podium behoorlijk vergroot, zijn mijn vaardigheden en interesse in de taal pontificaal uitgebreid en heb ik ontzettend veel kennis in communicatie opgedaan.

Daarnaast kregen we als verslaggevers op een gegeven moment een fototoestel in de hand gedrukt om voortaan onze artikelen te kunnen voorzien van een foto. Door deze nieuwe uitdaging mocht ik opnieuw een geheel nieuwe weg inslaan die prima samen gingen.

Met de ervaringen die ik als redacteur van kerkblad De Regenboog samen met het werk als webredacteur voor de site van mijn gemeente, voel ik me al snel een all-round verslaggever/redacteur die nog steeds ontzettend veel plezier heeft in schrijven, publiceren  en ook nog iedere dag open sta voor nieuwe zaken…